Ελληνικά | English

Διαχείριση περιεχομένου web

Η Melon Web προσφέρει περιεκτικές λύσεις διαχείρισης περιεχομένου, για την δημιουργία μεγάλης κλίμακας διαδραστικών και πειστικών δικτυακών τόπων, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα σε οργανισμούς να προσφέρουν στους πελάτες τους μία συναρπαστική εμπειρία, κατά την επίσκεψή τους στο δικτυακό τόπο.

Οι λύσεις μας αυτοματοποιούν την συνολική διαδικασία διαχείρισης δικτυακού περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης & δημιουργίας περιεχομένου, τον σχεδιασμό του δικτυακού τόπου, την ανάπτυξη & έκδοση περιεχομένου, την δυναμική στόχευση και παράδοση του περιεχομένου, καθώς και ανάλυση συμπεριφοράς χρηστών, χρήσης περιεχομένου, επισκεψιμότητας.

Πλούσια χαρακτηριστικά, προηγμένες λειτουργίες και ευέλικτα plugin αρθρώματα, παρέχουν πολλαπλά οφέλη:

Αυξήστε τα έσοδά σας, διατηρήστε την πιστότητα των πελατών σας, παρέχοντας προσωποποιημένο και στοχευμένο περιεχόμενο.

Προσφέρετε μία ελκυστική και πειστική δικτυακή εμπειρία

Μετατρέψτε τους επισκέπτες του δικτυακού σας τόπου σε πελάτες, ενδυναμώστε τις υφιστάμενες πελατειακές σας σχέσεις, ενισχύστε την εταιρική σας ταυτότητα.

Enable business users to directly manage web site content, layout, and targeted campaigns. Δώστε τη δυνατότητα στους επιχειρησιακούς χρήστες να διαχειριστούνε άμεσα το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, τον σχεδιασμό του, καθώς και τις στοχευμένες marketing καμπάνιες

Διαχειριστείτε κεντρικά, παγκόσμια δίκτυα πολυγλωσσικών δικτυακών τόπων και ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο για την ικανοποιητική ή μη απόδοση του περιεχομένου.

Προωθήστε δικτυακό περιεχόμενο μέσω διαφόρων καναλιών προώθησης όπως, κινητά τηλέφωνα, PDAs, ψηφιακή τηλεόραση, κλπ.

Οι online ανάγκες ποικίλουν. Το πεδίο λειτουργίας και η ανάγκη για μεγάλης κλίμακας αναπτύξεις δικτυακών τόπων,  απαιτούν μία λύση που να μπορεί να υποστηρίξει όλες αυτές τις διαφορετικές και σύνθετες ανάγκες. Οι λύσεις διαχείρισης περιεχομένου της Melon Web, παρέχουν υψηλού επιπέδου λειτουργικότητες ως πρότυπα, παρέχοντας ταυτόχρονα την ευελιξία πρόσθεσης ή αφαίρεσης αρθρωμάτων ανάλογα με τις επιχειρησιακές ανάγκες διαφορετικών τομών και τύπων επιχειρήσεων.

ΜΜΕ

Ισχυρές αλλά εύχρηστες διεπαφές, συμπεριλαμβανομένης in-context???? επιμέλειας περιεχομένου, drag-and-drop επιλογές σε σελίδες, χρονική διαχείριση του δικτυακού τόπου καθώς και  άλλα χαρακτηριστικά, καθιστούν τις λύσεις της Melon Web ιδανικές για μη  τεχνικούς χρήστες αφού τους παρέχεται η δυνατότητα προηγμένης διαχείρισης του δικτυακού περιεχομένου.

Μέσω της κεντρική κονσόλας διαχείρισης, ειδικά σχεδιασμένη για μη τεχνικούς χρήστες, παρέχεται η δυνατότητα στους επιχειρησιακούς χρήστες να βελτισώσουν σημαντικά την αποδοτικότητά τους.Οι επιχειρησιακοί χρήστες μπορούν να εκμεταλλευθούν προηγμένα online marketing εργαλεία, ??community building capabilities??, στατιστικές αναλύσεις και αναφορές, έτσι ώστε να δημιουργούν μία πραγματικά προσωποποιημένη δικτυακή εμπειρία για τον επισκέπτη.

eCommerce

Οργανώστε και διαχειριστείτε μεγάλους όγκους περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων εκτενών προϊοντικών καταλόγων, με ευέλικτα εργαλεία για την διαχείριση πολύπλοκων ταξινομιών και ιεραρχιών προϊόντων.

Οι λύσεις της Melon Web μεγιστοποιούν τις online πωλήσεις σας, παρέχοντας στους επισκέπτες στοχευμένο και προσωποποιημένο περιεχόμενο, για την μετατροπή των επισκεπτών σε αφοσιωμένους πελάτες. Με ιδιαίτερα εύχρηστες διεπαφές χρήσης, οι λύσεις της Melon Web παρέχουν την δυνατότητα στους  μαρκετίστες, να οργανώσουν εύκολα στοχευμένο περιεχόμενο και προωθήσεις για τους δικτυακούς επισκέπτες, σχεδιασμένες  σύμφωνα με τις ανάγκες και  ενδιαφέροντά τους.

Επιχειρήσεις

Οι online ανάγκες των επιχειρήσεων επεκτείνονται με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό. Το επίπεδο λειτουργικότητας και ανάπτυξης, μεταξύ διαφορετικών τμημάτων και γεωγραφιών, απαιτούν την ύπαρξη ενός στιβαρού συστήματος, ικανό να υποστηρίξει μία δυναμική δικτυακή παρουσία, επιχειρησιακής κλίμακας.

Οι λύσεις της Melon Web κάνουν χρήση αρχιτεκτονικής, η οποία είναι επεκτάσιμη και παρέχει υψηλής απόδοσης, στοχευμένες και πολυγλωσσικές δικτυακές εμπειρίες. Με δυνατότητες, οι οποίες παρέχουν προηγμένη διαχείριση πολλών δικτυακών τόπων ταυτόχρονα και την επεξεργασία αυτών των δικτυακών τόπων βάση ροών εργασίας, η Melon Web παρέχει λύσεις μεγάλης ισχύος για την ικανοποίηση περίπλοκων απαιτήσεων μεγάλων οργανισμών.

Οι οργανισμοί μπορούν να εκμεταλλευθούν πλήρως το περιεχόμενο του δικτυακού τους τόπου, έχοντας συνεχή και καθολική πρόσβαση σε αυτό, ενώ παράλληλα το περιεχόμενο μπορεί δημοσιεύεται ταυτόχρονα σε πολλαπλούς δικτυακούς τόπους. Βασισμένες σε υπηρεσίες web και peer-to-peer αρχιτεκτονική, οι λύσεις της Melon Web προσφέρουν ισχυρές δυνατότητες πρόσβασης- ανεξαρτήτου τύπου - περιεχομένου, από EMC Documentum, Microsoft SharePoint, Windows & Unix συστήματα αρχείων, για την γρήγορη και αποδοτική online δημοσίευση.

 

Βιομηχανία

Εκμεταλλευτείτε τα τελευταία μέσα μαζικής επικοινωνίας για την προώθηση των προϊόντων σας (video, audio streams, flash).

Προσελκύστε νέες γενιές καταναλωτών.

Διατηρήστε την επαφή με τους πελάτες σας σε όλα τα βήματα κατά την διαδικασία αγοράς και συντήρησης??

Προσωποποιήστε την παράδοση πληροφοριών, αναφορικά με τα διαθέσιμα προϊόντα, σε διαφορετικές ομάδες αποδεκτών, συμπεριλαμβανομένων των προμηθευτών, πελατών και υπαλλήλων.

Βελτιώστε?? το κόστος διανομής  και καταστήστε τα κανάλια προώθησης αποτελεσματικά.

Δημιουργήστε νέες επιχειρηματικές online υπηρεσίες.

Διακυβέρνηση

 

Περισσότερη & καλύτερη πληροφόρηση των πολιτών μέσω online επικοινωνιών και υπηρεσιών.

Αξιοποιήστε υπάρχουσες πληροφορίες και κάντε τις διαθέσιμες στους πολίτες, οργανισμούς και διάφορους επισκέπτες.

Παρέχετε στους πολίτες πρόσβαση σε υπηρεσίες αυτοεξυπηρέτησης, για συναλλαγές ρουτίνας.

Αναπτύξτε online δημόσιες καμπάνιες/εκστρατείες και φέρτε σε επαφή τους πολίτες με τις δημοτικές και κοινοτικές υπηρεσίες.

Φαρμακευτικός Τομέας

Μειώστε τον χρόνο ανάπτυξης νέων προϊόντων και τοποθέτησής τους στην αγορά.

Συγκεντρώστε το εταιρικό περιεχόμενο για την διευκόλυνση νομικών/ λειτουργικών ζητημάτων.

Συγκεντρώστε/ ενσωματώστε περιεχόμενο από διαφορετικούς προμηθευτές.

Παρέχετε σε πραγματικό χρόνο υψηλής? Granularity? επιστημονικές πληροφορίες.

Δυναμική παροχή πληροφοριών, βασισμένη στα προφίλ των χρηστών.

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Δημοσιεύστε ειδήσεις ζωντανά, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αυτοματοποιήστε την διαδικασία συλλογής & διανομής περιεχομένου, στους εσωτερικούς, θυγατρικούς &  syndicates δικτυακούς τόπους.

Υποστηρίξτε πολλαπλά συστήματα εκδόσεων, ανόμοια σε τύπο και θέση.

Συλλέξτε περιεχόμενο από διάφορα αυτοματοποιημένα feeds???

O έλεγχος σύνταξης περιεχομένου επιτρέπει την αποδοτική έκδοσή του για εκατοντάδες συγγραφείς.

Παρέχετε πολύγλωσσο περιεχόμενο και διατηρείστε πολλαπλούς δικτυακούς τόπους.

Βελτιώστε την ροή ειδήσεων τόσο στο δικτυακό τόπο αλλά και σε έντυπη μορφή.

Χρηματοοικονομικός Τομέας

 

Άψογη διασύνδεση με τις online τραπεζικές & marketing καμπανιες.

Στοχευμένη απόδοση οικονομικών πληροφοριών, βάση της συμπεριφοράς και το προφίλ του επισκέπτη.

Αυξήστε τον μέσο όρο συναλλαγών και βελτιώστε την εξυπηρέτηση πελατών.

Παρέχετε υπηρεσίες αυτοεξυπηρέτησης στους πελάτες σας και προωθήστε εύκολα προϊόντα και υπηρεσίες.

Ισχυρή διαχείριση πολλαπλών και πολυγλωσσικών δικτυακών τόπων για την στόχευση των επιθυμητών ομάδων αποδεκτών.

Γνωρίσματα portal-like για λύσεις εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων καθώς και την προσωποποιημένη αποστολή περιεχομένου προς τους υπαλλήλους.

 

Εκπαίδευση

 

Διαχείριση πολλαπλών δικτυακών τόπων μεταξύ των διαφορετικών τμημάτων του σχολείου/πανεπιστημίου.

O έλεγχος σύνταξης περιεχομένου επιτρέπει την αποδοτική έκδοσή του από το προσωπικό και τους φοιτητές.

Προσελκύστε νέους φοιτητές  και παρέχετε υπηρεσίες αυτοεξυπηρέτησης για την κάθε διαφορετική σχολή και τους πτυχιούχους.

Διαχειριστείτε οποιοδήποτε τύπο περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των υλικών εκμάθησης και περιγραφών.

 

Κλάδοι

Η Melon Web προσφέρει λύσεις για διάφορους κλάδους, όπως ο χρηματοοικονομικός και ο φαρμακευτικός. Οι λύσεις καλύπτουν τόσο τον ιδιωτικό όσο και τον δημόσιο τομέα.

Δείτε τη σελίδα των κλάδων.

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

  • 2310 751 346 (Θεσσαλονίκη)

Θα χαρούμε να λάβουμε το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ή μέσω email στο hello@melonweb.gr

Άλλες Λύσεις

Επεξεργασία εγγράφων
Σάρωση, αναγνώριση (OCR / ICR / OMR) και επεξεργασία χάρτινων εγγράφων. Μειώστε τη χειρωνακτική καταχώριση (data entry), το λειτουργικό κόστος και τον απαιτούμενο χρόνο.

Διαχείριση διαδικασιών
Εξομαλύνετε τη λειτουργία σας, λάβετε σωστές αποφάσεις, διασφαλίστε τη διακυβέρνηση και τη συμμόρφωση με κανονισμούς.

Αναζήτηση και πρόσβαση στην πληροφορία
Αναζητήστε και βρείτε αυτό που θέλετε, ανάμεσα σε εκατομμύρια έγγραφα, emails, ιστοσελίδες και εγγραφές βάσης δεδομένων. Εύκολα και γρήγορα.