Ελληνικά | English

Προσβασιμότητα

Πρότυπα W3C

Ο δικτυακός τόπος κάνει χρήση XHTML markup και CSS για τη διάταξη των ιστοσελίδων και έχει υλοποιηθεί βάσει των προτύπων W3C. Όλες οι ιστοσελίδες χρησιμοποιούν δομημένο σημασιολογικό κώδικα (semantic markup), οπότε, ακόμα και εάν ο browser δεν υποστηρίζει CSS, το περιεχόμενο της κάθε ιστοσελίδας να μπορεί να αναγνωσθεί και να παρουσιασθεί με σωστό τρόπο.

Μέγεθος κειμένου

Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί μόνο σχετικά μεγέθη γραμματοσειρών (relative font sizes) και κατά συνέπεια είναι συμβατός με τις προδιαγραφές χρήσης των web browsers. Το μέγεθος κειμένου μπορεί να αλλαχθεί στον Internet Explorer, μέσω του View > Text Size μενού. Στον Mozilla/Netscape/Firefox, μέσω του μενού View > Text Zoom.

Alt κείμενο

Οι εικόνες οι οποίες απεικονίζουν περιεχόμενο, συμπεριλαμβάνουν το alt attribute για να παρέχουν επεξηγήσεις κειμένου. Εικόνες, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί καθαρά για διακοσμητικούς σκοπούς, διαθέτουν κενό alt attribute.

Έχετε πρόβλημα πρόσβασης στις ιστοσελίδες μας;

Διαρκώς προσπαθούμε να βελτιώνουμε το δικτυακό μας τόπο. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα πρόσβασης, παρακαλώ ενημερώστε μας στο hello@melonweb.gr.

Θέσεις Εργασίας

Θέλετε να εργαστείτε στη Melon Web;
Η Melon Web αναζητεί διαρκώς ταλέντα. Ρίξτε μια ματιά στις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και στείλτε μας το βιογραφικό σας, εάν σας ενδιαφέρει κάτι.

Δείτε τις θέσεις εργασίας.

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

  • +30 2310 751 346 (Θεσσαλονίκη)

Θα χαρούμε να λάβουμε το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ή μέσω email στο hello@melonweb.gr

Νέα

01.07.2009
Νέος δικτυακός τόπος της Melon Web
Η Melon Web δημοσιεύει το νέο της δικτυακό τόπο

15.06.2009
Προσλαμβάνουμε
Η Melon Web αυξάνει το προσωπικό της. Ρίξτε μια ματία στη σελίδα των θέσεων εργασίας...

Περισσότερα νέα
Δείτε όλα τα νέα