Ελληνικά | English

Εταιρία

Η Melon Web ιδρύθηκε το 1999 και εξειδικεύτηκε στην παροχή ολοκληρωμένων επιχειρησιακών λύσεων. Προσφέρει διαρκή καθοδήγηση και υποστήριξη στους πελάτες της, ώστε να κατανοήσουν την ανάγκη τους και τις διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις, ώστε να επιλέξουν τη σωστή λύση, πάντα μέσα στο υφιστάμενο επιχειρησιακό περιβάλλον.

Η Melon Web έχει αποκτήσει την εμπειρία της από συνεργασίες με διάφορους οργανισμούς, σε έργα για την επεξεργασία εγγράφων, τη διαχείριση περιεχομένου στο web, την αναζήτηση και πρόσβαση στην πληροφορία και τη διαχείριση διαδικασιών. Με βάση την εμπειρία αυτή, προσφέρει λύσεις γνώσης, οι οποίες έχουν εφαρμογή σε όλους τους κλάδους.

Κατεβάστε το προφίλ για να μάθετε περισσότερα για τη Melon Web

Ισολογισμός 2014   |   Ισολογισμός 2013   |   Ισολογισμός 2012

Τα οφέλη της λύσης επεξεργασίας εγγράφων της Melon Web ήταν πολλαπλά. Πέρα από τη μείωση της χειρωνακτικής εργασίας, καταφέραμε να αναβαθμίσουμε την ιχνηλασιμότητα, τη δυνατότητα ελέγχου και τελικά τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς (compliance). Το προσωπικό μας μπορεί τώρα να ασχολείται με τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση των πελατών. Συγχαρητήρια στη Melon Web.

Θέσεις Εργασίας

Η Melon Web πάντα ψάχνει για ανθρώπους με ταλέντο και όρεξη για δουλειά και προκλήσεις. Κοιτάξτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, μήπως ταιριάζετε σε κάποια από αυτές.

Δείτε τη σελίδα των θέσεων εργασίας.

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

  • 2310 751 346 (Θεσσαλονίκη)

Θα χαρούμε να λάβουμε το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ή μέσω email στο hello@melonweb.gr  |  hello@skymakers.biz

Νέα

15.06.2009
Προσλαμβάνουμε
Η Melon Web αυξάνει το προσωπικό της. Ρίξτε μια ματία στη σελίδα των θέσεων εργασίας...

Περισσότερα νέα
Δείτε όλα τα νέα