Ελληνικά | English

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες πληροφορικής και συμβουλευτικής για διαχείριση εγγράφων (σάρωση και αναγνώριση), διαχείριση περιεχομένου web, αναζήτηση και πρόσβαση στην πληροφορία, διαχείριση διαδικασιών από τη Melon Web σε Ελλάδα, Κύπρο και αλλού

Η Melon Web υποστηρίζει τις προσπάθειές σας να πετύχετε τους στόχους σας.

Η Melon Web προσφέρει ένα εύρος υπηρεσιών, όπως συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εκπαίδευσης, υπηρεσίες επεξεργασίας εγγράφων, υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογών. Σας βοηθάει έτσι να προσδιορίσετε επακριβώς τις ανάγκες σας και η λύση που θα υλοποιηθεί να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας. Δεσμευόμαστε για την επιτυχία των έργων που αναλαμβάνουμε για τους πελάτες μας, υποστηρίζοντάς τους σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από την αρχική κατανόηση της ανάγκης έως και την τελική υλοποίηση της λύσης.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η Melon Web προσφέρει μία ευρεία γκάμα συμβουλευτικών υπηρεσιών σε οργανισμούς, που επιθυμούν να προσδιορίσουν και να υλοποιήσουν λύσεις επεξεργασίας εγγράφων και ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης, διαχείρισης περιεχομένου στο web, αναζήτησης και ανάκτηση πληροφορίας, e-discovery και διαχείρισης της γνώσης.

Η ομάδα των ειδικών της Melon Web θα σας παρουσιάσει και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε όλες τις δυνατές επιλογές που σας προσφέρει η τεχνολογία σήμερα, έτσι ώστε να οδηγήσετε τον οργανισμό σας μπροστά.

Υπηρεσίες Σάρωσης & Επεξεργασίας

Η Melon Web προσφέρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών επεξεργασίας εγγράφων, προσαρμοσμένες κατάλληλα στις ανάγκες του πελάτη, οι οποίες περιλαμβάνουν υπηρεσίες σάρωσης, υπηρεσίες σύλληψης/καταχώρησης δεδομένων, υπηρεσίες δεκτοδότησης/κατηγοριοποίησης περιεχομένου και υπηρεσίες ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης.

Η Melon Web παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού και hardware, από την αρχή μέχρι το τέλος, στους χώρους είτε του πελάτη είτε της Melon Web.

Υπηρεσίες Ανάπτυξης Λογισμικού

Οι υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού της Melon Web παρέχουν τη δυνατότητα σε οργανισμούς να υλοποιήσουν εξειδικευμένες λύσεις, ώστε να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες και στόχους τους. Η Melon Web καταγράφει και αναλύει τις απαιτήσεις του κάθε έργου και δεσμεύει άμεσα τα κατάλληλα στελέχη προκειμένου να εξασφαλισθεί η έγκαιρη υλοποίηση του.

Η ευέλικτη προσέγγιση της Melon Web σε έργα ανάπτυξης και υλοποίησης εφαρμογών, αποτελεί βασική παράμετρο για την άμεση απόσβεση της επένδυσής σας. Η διενέργεια συνεχών ελέγχων και η στενή συνεργασία με τον πελάτη, καθ' όλη την διάρκεια ενός έργου, εξασφαλίζουν την βέλτιστη και επιτυχή υλοποίηση του.

Κλάδοι

Η Melon Web προσφέρει λύσεις για διάφορους κλάδους, όπως ο χρηματοοικονομικός και ο φαρμακευτικός. Οι λύσεις καλύπτουν τόσο τον ιδιωτικό όσο και τον δημόσιο τομέα.

Δείτε τη σελίδα των κλάδων.

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

  • 2310 751 346 (Θεσσαλονίκη)

Θα χαρούμε να λάβουμε το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ή μέσω email στο hello@melonweb.gr

Λύσεις

Επεξεργασία εγγράφων
Σάρωση, αναγνώριση (OCR / ICR / OMR) και επεξεργασία χάρτινων εγγράφων. Μειώστε τη χειρωνακτική καταχώριση (data entry), το λειτουργικό κόστος και τον απαιτούμενο χρόνο.

Διαχείριση περιεχομένου web
Μετατρέψτε τους επισκέπτες σε πελάτες, ενισχύστε τις σχέσεις και την εξυπηρέτηση και αυξήστε τα έσοδα με προσωποποιημένο και στοχευμένο περιεχόμενο.

Διαχείριση διαδικασιών
Εξομαλύνετε τη λειτουργία σας, λάβετε σωστές αποφάσεις, διασφαλίστε τη διακυβέρνηση και τη συμμόρφωση με κανονισμούς.

Αναζήτηση και πρόσβαση στην πληροφορία
Αναζητήστε και βρείτε αυτό που θέλετε, ανάμεσα σε εκατομμύρια έγγραφα, emails, ιστοσελίδες και εγγραφές βάσης δεδομένων. Εύκολα και γρήγορα.